Conferinte!

Grupe de Lucru!

Cursuri-Prezentari teme apicole!

Buckfast Romania

Bratu Cristian

Chestionarul este anonim, nu presupune dezvaluirea identitatii dumneavoastra!
Orice selectioner si ameliorator isi poate evalua si ajusta mult mai bine munca sa daca primeste un feedback. Munca sa oricat de obiectiva si-ar dorii sa fie , subiectivismul ramane totusi o constanta pentru orice cercetator, care ar putea fi diminuat prin supunerea „judecatii colective”.
Chestionar Feedback

1.Cum va declarati, in general, in raport cu materialul biologic obtinut de la noi?

2. Pe o scala de la 1 la 6 va rugam sa va exprimati parerea , in raport cu descriierea linilor: Cum apreciati justetea si acuratetea informatiilor?

4
5
6

 

3.Va rog descrieti mai jos , in cateva cuvinte, parere cu privire la caracteristiciile enuntate de mine in descrierea liniei/liniilor vezi arhiva-pe ani (2013)(2014)(2015).

4.Care au fost principalele deficiente pe care le-ati observat in mod constant si pregnant manifestandu-se in materialul nostru biologic?

5.Va rog mentionati mai jos linia/ liniile de provenienta achizitionate si numarul de exemplare.

6.Pentru cei care au achizitionat regine Tip2.1 si/sau Tip2.2 ,va rog sa mentionati numarul de fiice obtinute ,care fac obiectul evaluarii dumneavoastra de mai sus:

La sfarsitul fiecarui an ,  dupa procesarea rezultatelor , acestea vor fii publicate sub forma de statistici la intrebarile inchise(cu obtiuni de raspuns), iar la cele deschise se vor exprima comprehensiv in analize verbale scrise.

Va multumim!